Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Van Geel: ‘Jordy kan moeiteloos instromen’

Vanzelfsprekend toonde Martin van Geel zich woensdag een blij man nadat Jordy Clasie definitief voor één seizoen op huurbasis werd vastgelegd. Volgens de technisch directeur van Feyenoord staat de middenvelder er fysiek goed voor, nadat hij tot nu toe de hele voorbereiding bij Southampton meemaakte.

‘Hij is mee op trainingskamp geweest naar China en zat nu in het trainingskamp in Frankrijk. Ze hebben daar een aantal wedstrijden gespeeld, waarin Jordy behoorlijke gedeeltes heeft meegedaan,’ vertelde Van Geel na de contractondertekening tegenover Feyenoord TV. ‘Wij verwachten dat hij moeiteloos kan instromen en dat hij (fysiek, red.) op hetzelfde niveau zit als wij hier bij Feyenoord.’

Volgens Van Geel is de impuls van Clasie binnen de selectie ook nodig. ‘Begin augustus gaan we beginnen aan de cyclus van drie wedstrijden in de week, met hele belangrijke wedstrijden in de voorrondes van de Europa League. Er staat ons wat te wachten en dan hebben we dit soort spelers nodig om dat aan te pakken.’ Bekijk het volledige interview met Van Geel in de videospeler.