Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
5%20in%205%20Utrecht

Van Bronckhorst: ‘Steun supporters zondag wél terugbetalen’

Feyenoord keerde vrijdagmiddag terug in Rotterdam, nadat de ploeg donderdagavond voor de Europa League in actie kwam tegen Manchester United (4-0). Na de aankomst op vertrouwde bodem begon direct met de voorbereiding op de volgende uitwedstrijd, aanstaande zondag (16:45 uur) tegen FC Utrecht.

Feyenoord TV keek voor vertrek naar Rotterdam terug en vooruit met trainer Giovanni van Bronckhorst, die ondanks de nederlaag had genoten van de steun van de supporters. ‘De supporters hebben zich fantastisch gedragen,’ zegt Van Bronckhorst, die zich daarmee aansloot bij algemeen directeur Eric Gudde. ‘Mourinho gaf tijdens de wedstrijd nog een compliment, over hoe fantastisch ons publiek is. Ook wij zijn blij met de support die we hebben gekregen. Dat hebben we helaas niet terugbetaald met een resultaat, maar daar zullen we zondag tegen FC Utrecht wel vol voor gaan.’

In het duel met de Domstedelingen kan Feyenoord rekenen op de steun van 1.200 supporters. Van Bronckhorst kan weer beschikken over Eric Botteghin, die geschorst was tegen Manchester United. Het duel in Engeland leverde geen nieuwe blessures op, terwijl Karim El Ahmadi in Nederland werkte aan het herstel van zijn voetblessure. ‘De verwachting is dat Karim zondag kan spelen,’ aldus Van Bronckhorst.

Bekijk het volledige interview van Feyenoord TV met Van Bronckhorst hieronder in de videospeler.