Fanshop
Fanshop
IMG_9425

Van Bronckhorst: ‘Goed om groep bij elkaar te hebben’

De selectie van Feyenoord reist later vandaag (maandag) vanaf Rotterdam/The Hague Airport richting Spanje, voor een vierdaags trainingskamp in Marbella. ‘Ik wilde graag de groep nog een keer bij elkaar hebben, zodat we ons gezamenlijk en in alle rust kunnen voorbereiden op de laatste weken van het seizoen. Deze week was daarvoor de enige mogelijkheid’, zo licht Giovanni van Bronckhorst de keuze voor het trainingskamp toe.

Alle spelers gaan mee op trainingskamp, zo vertelt Van Bronckhorst in een interview met Feyenoord TV. Dat betekent dat ook Jeremiah St. Juste maandagmiddag aan boord stapt van het vliegtuig dat koers zet richting Zuid-Spanje. De verdediger herstelt momenteel van een operatie aan zijn schouder, die hem sinds half februari aan de kant houdt.

In Marbella kan Feyenoord rekenen op optimale omstandigheden, weet Van Bronckhorst uit ervaring. ‘De trainingsvelden en het hotel zijn uitstekend, waardoor we daar goed kunnen trainen en beelden kunnen bekijken. Daarna kunnen we donderdag fris terugkeren in Rotterdam en kan de volledige focus op de beslissende laatste fase van het seizoen.’

Het volledige interview met Van Bronckhorst, die ook nog terugblikt op de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Twente, zie je in de videospeler.