Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Uitsupporters weer welkom bij AZ – Feyenoord

Feyenoord mag bij de uitwedstrijd tegen AZ op zondag 27 februari weer supporters meenemen. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop en over de kaartverkoopplanning van toekomstige uitwedstrijden.

Vanaf dit weekend mogen de Nederlandse stadions weer volledig gevuld worden. Dat betekent dat er ook weer uitsupporters zijn toegestaan. Feyenoord moest het sinds de stadsderby tegen Sparta Rotterdam eind oktober doen zonder de steun van het legioen op vreemde bodem, al konden er gelukkig nog wel supporters mee naar het Europese uitduel met Sparta Praag op 25 november.

750 kaarten voor AZ-uit
De eerstvolgende uitwedstrijd van Feyenoord is volgende week zondag tegen AZ (aanvang 12:15 uur). Het uitvak in het AFAS Stadion biedt plaats aan 750 Feyenoord-supporters. 400 daarvan kunnen per buscombi, de andere 350 kaarten zijn voor de autocombi. Voor het bezoeken van AZ – Feyenoord is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Kaartverkoop AZ – Feyenoord start vrijdag
Diamondcard-houders die mee willen naar Alkmaar kunnen vanaf vrijdag 18 februari om 9:00 uur een kaart bestellen. Goldcard-houders zijn een dag later aan de beurt, voor hen start de verkoop op zaterdag 19 februari om 9:00 uur. Indien er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf maandag 21 februari om 18:00 uur in de verkoop voor Silvercard-houders.

Verkoopplanning overige uitduels
Na AZ gaat Feyenoord dit seizoen in de Eredivisie nog op bezoek bij PEC Zwolle, Ajax (geen uitsupporters welkom), Heracles Almelo, Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles. De kaartverkoopplanning voor deze uitduels is geüpdatet. Klik hier voor alle informatie.