Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Introductie%20website%20EHS%20visual

Uitgelicht: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. EHS’85

Op donderdag 26 & vrijdag 27 oktober 2017 vindt er een Feyenoord Soccer Camp plaats bij v.v. EHS’85 uit Emmen. Het is de eerste keer dat er een Soccer Camp plaatsvindt bij deze club. In deze rubriek kom je meer te weten over v.v. EHS’85.

Interesse in deelname? Klik hier om direct in te schrijven.

Aan de rand van het Hondsruggebied ligt aan de Weergang het mooie sportpark van voetbalvereniging EHS’85. De club werd in 1945 opgericht als v.v. Emmerschans en na een fusie in 1985 tussen Emmerschans en Houtschans, werd de naam aangepast naar het huidige EHS’85. Het eerste elftal, waarin veel eigen jeugdspelers acteren, komt uit in de vierde klasse zondag.

Het compacte en knusse sportpark van EHS’85 bestaat uit twee speelvelden, één trainingsveld en acht kleedkamers. Daarnaast beschikt de vereniging ook over een klein verlicht kunstgrasveld, ook wel puppie-arena genoemd, voor de allerjongste jeugd. Dit veldje zorgt ervoor dat veelal jonge voetballertjes in aanraking komen met voetbal in Emmen.

De vereniging streeft ernaar om met name voor de jeugd een interessante vereniging te zijn. Door veel aandacht te besteden aan de jeugdopleiding, hoopt de club op uitbreiding van het aantal teams en de jeugdleden. Binnen de jeugdopleiding van EHS’85 staat de ontwikkeling van het individu centraal, ongeacht je niveau als voetballer. Bij EHS’85 is namelijk iedereen welkom op het sportpark in Emmerschans!

In het kader van de jeugdontwikkeling past een Feyenoord Soccer Camp uitstekend bij EHS’85. Met het Soccer Camp kan een boost gegeven worden aan het jeugdvoetbal in Emmen. Het Feyenoord Soccer Camp biedt de jeugd uit de regio een prachtige mogelijkheid om zich te ontwikkelen als voetballer en een unieke kans om te trainen als een Feyenoord-prof!

Op www.ehs85.nl vindt u meer informatie over deze vereniging.