Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Tweede Speler van de Maand-trofee voor Sinisterra

Luis Sinisterra is door Het Legioen verkozen tot Speler van de Maand oktober. De Colombiaan kreeg tijdens de maandelijkse verkiezing de meeste stemmen van Legioen-leden.

Voor Sinisterra is het alweer de tweede keer dit seizoen dat hij zich Speler van de Maand mag noemen. Ook na de maand augustus viel deze eer hem ten deel. Guus Til pakte de trofee die werd uitgereikt over de maand september.

Voor Sinisterra en Feyenoord was oktober de maand van de stijgende lijn. Na een stroeve start met puntenverlies tegen Vitesse en RKC volgde een sterke reeks, waarbij de buitenspeler zich vooral liet zien in de Europa Conference League. In de thuiswedstrijd tegen FC Union Berlin stond Sinisterra met een mooie actie aan de basis van de 1-0 en later nam hij zelf de 3-1 voor zijn rekening.

Sinisterra kreeg de prijs in de keuken van 1908, kort nadat hij het tegen zijn maatje Marcos Senesi had opgenomen om de titel ‘KONING PANNENKOEK 2021’. Het verhaal hierachter en de winnaar zie je in deze video op het Feyenoord YouTube-kanaal.