Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
v%20hanegem7

Tribune in De Kuip vernoemd naar Van Hanegem

De Kuip beschikt vanaf nu over een Willem van Hanegem tribune. De tribune aan de korte zijde achter een van de doelen werd donderdag tijdens zijn zeventigste verjaardag officieel vernoemd naar het Feyenoord-icoon. Terwijl de jarige omringd door onder meer familie, vrienden, genodigden, oud-ploeggenoten, supporters en pers vanaf de Olympiatribune toekeek, werd op de boarding van de eerste ring zijn naam in witte letters zichtbaar.

De onthulling van de Willem van Hanegem-tribune maakte onderdeel uit van het buitenprogramma. Feyenoord-supporters hadden op de tribune achter het doel een grootse sfeeractie georganiseerd, met onder meer een vlaggenparade en een schitterend doek van Van Hanegem dat over vak G werd gespannen. Naast het doek stonden een groot aantal kinderen met vlaggen, die samen het getal zeventig vormden.

De sfeeractie en het feit dat zijn naam voortaan verbonden is aan een van de tribunes in het stadion van zijn zo geliefde club maakten zichtbaar indruk op Van Hanegem, die zich vervolgens kon opmaken voor het officiële gedeelte binnen De Kuip.