Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Toornstra%20voor%20ADO

Toornstra: ‘ADO is een team dat het moeilijk heeft’

Jens Toornstra neemt het woensdagavond met Feyenoord in de achtste finales van de KNVB Beker op tegen ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder volgt zijn oude club nog altijd op de voet, zo vertelt hij in gesprek met Feyenoord TV.

‘ADO heeft het moeilijk. Ze zijn het seizoen goed begonnen met tien punten uit vier duels, maar daarna is het een beetje ingezakt,’ weet Toornstra. ‘Het is dus een team dat het moeilijk heeft. Wij draaien juist goed, dus ik hoop dat we dat ook op het veld kunnen laten zien.’

In de uitwedstrijd tegen AZ van afgelopen zondag stond Toornstra opgesteld als meest vooruitgeschoven middenvelder, terwijl hij in de wedstrijden daarvoor juist vanaf de rechterkant speelde. ‘Ik wil gewoon graag spelen. Op welke positie dat is, de nummer tienpositie of rechts aan de buitenkant, maakt mij niet zoveel uit,’ aldus Toornstra.

Bekijk zijn volledige voorbeschouwing op het bekerduel met ADO hieronder in de videospeler.

Voor de bekerwedstrijd tegen ADO zijn nog kaarten verkrijgbaar. Per supporter kunnen maximaal vier kaarten worden gekocht. Steun jij Feyenoord op weg naar nieuw bekersucces? Kom dan woensdagavond naar De Kuip. Kaarten zijn vanaf 19 euro per stuk te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.