Fanshop
Fanshop

Toon je talent bij Feyenoord!

De jaarlijkse Feyenoord Talentendagen worden dit seizoen gehouden op maandag 23 en dinsdag 24 februari 2015. Jonge voetbaltalenten (jongens) geboren tussen 1 januari 2004 en 31 december 2009 krijgen die dagen op Varkenoord de kans een plaats binnen de jeugdopleiding van Feyenoord te verdienen. De voetballertjes zullen worden beoordeeld door de jeugdtrainers van Feyenoord Academy, die daarbij worden geassisteerd door een aantal spelers van het eerste elftal van Feyenoord

Aanmelden voor de Feyenoord Talentendagen kan tot en met 15 februari via www.feyenoord.nl/toonjetalent. Voetballertjes die in aanmerking komen om deel te nemen aan de Feyenoord Talentendagen, ontvangen half februari een persoonlijke uitnodiging met daarin aanvullende informatie over het programma tijdens de dag.

In het verleden hebben meerdere voetballers via de Feyenoord Talentendagen het eerste elftal van de Rotterdamse club gehaald. Stefan de Vrij is een van de meest recente voorbeelden. De international meldde zich op jonge leeftijd tijdens een talentendag op Varkenoord en werd nadien opgenomen in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. De Vrij speelde vijf seizoenen in het eerste elftal van Feyenoord, voordat hij afgelopen zomer de overstap maakte naar Lazio Roma.