Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Toegang tot Varkenoord beperkt door coronamaatregelen

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen die sinds dit weekend gelden in Nederland, zijn ook de regels voor de toegang tot Sportcomplex Varkenoord aangepast. De nieuwe regels zullen per direct ingaan en gelden in ieder geval tot en met 18 december aanstaande.

Toegang ouders/supporters/leveranciers/overigen

  • Publiek is helaas niet meer welkom op Varkenoord. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • Bovenstaand geldt voor alle activiteiten op alle dagen (trainingen en wedstrijden).
  • De kantine op Varkenoord zal tot en met 18 december gesloten zijn. Wel is op zaterdagen de buitenbar geopend. Het afhalen van eten/drinken bij deze buitenbar mag zonder coronatoegangsbewijs. In een eventuele rij dient te allen tijde de anderhalve meter te zijn gewaarborgd. Na het afhalen van de consumptie dient u het complex direct weer te verlaten.
  • Het kleedkamergebied is niet toegankelijk.
  • Kantoren en andere ruimtes zijn alleen toegankelijk wanneer een afspraak is gemaakt.


Toegang spelers/staf uitspelende clubs
Alle spelers/speelsters vanaf 18 jaar van uitspelende clubs, en ook alle stafleden van uitspelende clubs, tonen bij het betreden van het complex op Varkenoord het coronatoegangsbewijs. Daarmee wordt toegang tot het hele gebouw inclusief kleedkamergebied verleend.