Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Informatie kaarten Feyenoord – VVV-Venlo

De gestaakte wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo wordt ingehaald op donderdag 6 december (aanvang 20:00 uur). In dit bericht lees je alle informatie met betrekking tot de (vervolg)procedure van de kaartverkoop. Alle supporters met een kaart voor Feyenoord – VVV-Venlo worden dinsdag ook persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Seizoenkaarten en aangekochte kaarten blijven gewoon geldig. Supporters die ervoor hebben gekozen hun kaart per post thuis te ontvangen, krijgen in de week van 19 november een nieuwe wedstrijdkaart per post op het eerder opgegeven adres. Dit uiteraard op voorwaarde dat zij hun kaart niet geannuleerd hebben. Over het annuleren van kaarten staat verderop in dit bericht meer informatie.

E-tickets
Supporters die een kaart in de vorm van een e-ticket hebben gekocht, kunnen deze opnieuw downloaden via de orderbevestiging die ze destijds per e-mail hebben ontvangen. Indien de orderbevestiging niet meer in bezit is, kan het e-ticket opnieuw worden gedownload in de Online Ticketshop.

Passe-partout
Voor supporters die een passe-partout (3=2 actie voor thuisduels met NAC Breda, Vitesse en VVV-Venlo) hebben gekocht, gelden dezelfde voorwaarden die hierboven zijn genoemd.

Feyenoord Ticket Exchange
Kaarten die zijn verkocht via Feyenoord Ticket Exchange worden conform de algemene voorwaarden geannuleerd. Seizoenkaarthouders hebben op 6 december gewoon weer toegang tot de wedstrijd. Om deze reden vindt er geen uitbetaling plaats aan de verkoper. Supporters die een kaart hebben gekocht via Feyenoord Ticket Exchange ontvangen binnen twee weken automatisch het volledige aankoopbedrag retour. Zij hoeven geen verdere actie te ondernemen. Let op: deze kaarten zijn dus niet meer geldig!

Parkeerkaarten
Parkeerkaarten blijven voor deze wedstrijd ook geldig. Voor parkeerkaarten gelden dezelfde voorwaarden als gekochte dagkaarten.

Vervolg kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop voor Feyenoord – VVV-Venlo wordt opnieuw opgestart. Het is vanaf morgen (woensdag 7 november) 9:00 uur mogelijk om kaarten te kopen voor het duel op donderdag 6 december. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop.

Annuleren
Ben je op 6 december niet in de gelegenheid om de wedstrijd bij te wonen? Dan kun je jouw (parkeer)kaart(en) annuleren. Vul hiervoor tussen woensdag 7 november 9:00 uur en zondag 18 november 23:59 uur het speciale reactieformulier in op www.feyenoord.nl/vvv. Na deze periode is het niet meer mogelijk om je (parkeer)kaart(en) te annuleren!

Terugstorten aankoopbedrag
Nadat je het formulier uiterlijk op zondag 18 november om 23:59 uur hebt ingevuld, wordt het volledige bedrag binnen twee weken teruggestort op het door jou opgegeven rekeningnummer waarmee de kaarten zijn gekocht. Kopers van een passe-partout die niet naar Feyenoord – VVV kunnen, krijgen een derde deel van het aankoopbedrag terug.

Annuleren kaarten loketten of Fanshop
Supporters die kaarten gekocht hebben aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets of in de Fanshop, dienen ook het reactieformulier in te vullen op www.feyenoord.nl/vvv. Hier kan het 26-ordernummer (te vinden op de wedstrijdkaart) worden ingevuld. Het bedrag wordt binnen drie weken teruggestort op het opgegeven rekeningnummer.

Let op: Het is niet mogelijk om een gedeelte van de bestelling te annuleren. Na het invullen van het reactieformulier wordt de gehele bestelling geannuleerd. Het is vanaf woensdag 7 november 09:00 uur mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen in de Online Ticketshop voor het juiste aantal kaarten.

Tot slot
Vragen over deze procedure voor Feyenoord – VVV-Venlo? Neem dan telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Ook is de afdeling voor vragen eenvoudig te bereiken via het WhatsApp-nummer 06-1907 1908. Van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

  • #feyvvv