Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
standaardaffiche_website_FEYEXC

Thuisduel met Excelsior uitverkocht voor Kameraadjes

Feyenoord wordt tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior gesteund door 1.200 Kameraadjes. Rondom de Rotterdamse derby worden speciaal voor de Junioren (de Kameraadjes in de leeftijdscategorie twaalf tot en met veertien jaar) leuke activiteiten georganiseerd. Maandagochtend werden de laatste kaarten hiervoor verkocht. De verkoop was afgelopen woensdag begonnen.

De derby tussen Feyenoord en Excelsior is het eerste evenement dat alleen door Kameraadjes uit de hoogste leeftijdsgroep te bezoeken is. Het exclusieve evenement met leeftijdsgenoten is een onderdeel van de leeftijdssegmentatie die sinds dit seizoen is aangebracht binnen de Feyenoord Juniorclub. De Kameraadjes zijn onderverdeeld in Mini’s (0-2 jaar), Puntertjes (3-7 jaar), Pupillen (8-11 jaar) en Junioren (12-14 jaar). Kinderen uit iedere groep profiteren van voordelen die aansluiten bij hun leeftijd en interesses.

Het evenement voor Junioren is een ander evenement dan een Kameraadjeswedstrijd, die door alle leden van de Feyenoord Juniorclub te bezoeken is. Het duel met FC Twente was afgelopen zondag de eerste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen. Drieduizend Kameraadjes (en hun ouders/begeleiders) zagen Feyenoord in De Kuip met 2-0 winnen.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Word dan nu lid en ontdek alle voordelen. Als je nu lid wordt ontvang je gratis het Feyenoord Doeboek.

Kaartverkoop
Voor Feyenoord - Excelsior zijn nog wel kaarten beschikbaar op andere vakken. Meer informatie over kaartverkoop vind je op www.feyenoord.nl/ticketshop.