Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Thijs Kraaijeveld verkozen tot Academy Speler van de Maand februari

Feyenoord Onder 17-speler Thijs Kraaijeveld is over de maand februari uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand. De middenvelder is de opvolger van Jan Plug, die vorige maand werd bekroond tot Speler van de Maand.
Kraaijeveld is sinds het seizoen 2016-2017 actief binnen Feyenoord Academy. De 15-jarige rechtspoot komt het huidige seizoen uit voor Feyenoord Onder 17, dat onder leiding staat van trainer Davey van den Berg.

‘Ondanks dat Thijs pas 15 jaar is maakt hij dit seizoen bij Feyenoord Onder 17 een heel goede ontwikkeling door’, zegt Van den Berg over zijn speler. ‘Op ons middenveld is hij in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke schakel en heeft hij mede door de progressie die hij zowel binnen als buiten het veld boekt al met trainingen en wedstrijden van Onder 18 mogen meedoen.’

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van de Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.