Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Vitesse-041

Teamnieuws: Jones twijfelgeval voor Twente-thuis

Brad Jones is een twijfelgeval voor Feyenoords eerste competitiewedstrijd van het seizoen, aanstaande zondag in De Kuip tegen FC Twente. De doelman moest vanwege rugklachten ook de vrijdagtraining aan zich voorbij laten gaan, nadat hij ook de sessies van dinsdag en woensdag (deels) aan zich voorbij moest laten gaan.

‘We hopen dat Brad zaterdag wel kan mee trainen,’ vertelde trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. ‘Mocht hij zondag niet kunnen spelen, dan hebben we met Justin Bijlow een uitstekende vervanger in huis.’

Van Bronckhorst had beter nieuws te melden over Ridgeciano Haps, die de eerste twee groepstrainingen van deze week aan zich voorbij liet gaan. De linksback sloot vrijdag weer aan en kan in principe gewoon spelen tegen FC Twente.

Bart Nieuwkoop is er zondag zeker nog niet bij. De rechtsback heeft te maken met een terugslag in het herstel van zijn hamstringblessure, zo gaf Van Bronckhorst aan. ‘De komende weken zal hij nog niet inzetbaar zijn,’ aldus de trainer, die ook nog niet kan beschikken over Sven van Beek en Kenneth Vermeer.