Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Teamnieuws: zaterdag beslissing over Van Persie en Botteghin

Giovanni van Bronckhorst hakt zaterdag een knoop door over de inzetbaarheid van Robin van Persie en Eric Botteghin in de topper van zondag tegen PSV. Achter de naam van beide spelers staat vooralsnog een vraagteken. 

Van Persie trainde vrijdag voor de tweede keer deze week mee met de groep. ‘Hij wordt steeds fitter, dus het gaat de goede kant op,’ zei Van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie over Van Persie. ‘Ik hoop dat hij zondag deel kan uitmaken van de groep. Daarbij zal ik ook luisteren naar Robin en hoe hij zich voelt. Ik verwacht dat hij er bij kan zijn, maar we nemen daar zaterdag definitief een beslissing over.’

Eric Botteghin haakte eerder deze week geblesseerd af op de training. ‘Eric is een twijfelgeval voor zondag. Ook over zijn inzetbaarheid zullen we zaterdag een knoop doorhakken,’ stelde Van Bronckhorst, die verder alleen de al langer geblesseerde Ridgeciano Haps mist.

Jeremiah St. Juste, die deze week in actie kwam voor Jong Feyenoord, keert terug van een schorsing die hem drie duels aan de kant hield. Luis Sinisterra kwam in datzelfde duel in actie en is zondag ook weer inzetbaar.

Kaartverkoop
De Kuip stroomt zondag volledig vol voor de kraker tussen Feyenoord en PSV. Kaarten zijn alleen nog beschikbaar via Feyenoord Ticket Exchange, het platform waar seizoenkaarthouders hun seizoenkaart kunnen aanbieden. Ook zijn er nog enkele Feyenoord Wedstrijdpakketten te koop in de Online Ticketshop.

  • #feypsv
  • #RVPLegend
  • Eric Botteghin
  • Jeremiah St. Juste
  • Luis Sinisterra