Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
4260b077207f74d8b43d376a516589f0_2000_2000.jpg

Teamnieuws: voorbereidingen op PSV-thuis in volle gang

Arne Slot wees zijn spelersgroep er donderdagavond al heel snel op dat de groep trots mag zijn op het bereiken van de finale van de Conference League, maar dat er zondag alweer een belangrijke wedstrijd wacht. Het duel met PSV is voor Feyenoord een mooie krachtmeting richting het einde van het Eredivisie-seizoen.

‘De spelers zijn heel diep gegaan, maar ik heb in de kleedkamer meteen de wedstrijd tegen PSV even aangehaald,’ zei Slot donderdagavond. ‘Dan moeten we weer. Eigenlijk is het alleen maar mooi dat we dan alweer een topwedstrijd mogen gaan spelen, nu in eigen huis.’

Feyenoord kwam donderdagavond ongeschonden uit de strijd in het Stade Vélodrome en startte na de festiviteiten voor het uitvak meteen met de ‘herstelwerkzaamheden’. De selectie keerde vrijdagmiddag terug in Rotterdam, waar tientallen supporters de groep feestelijk onthaalden, en werkt vrijdag en zaterdag de laatste trainingen af in aanloop naar de topper in De Kuip.

Feyenoord – PSV begint zondagmiddag om 16:45 uur in een uitverkocht stadion. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Volg de wedstrijd dan in ons matchcenter of via het hoofdkanaal van ESPN.