Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Teamleidersbijeenkomst%20FSL%2010-1-2017

Teambegeleiders evalueren eerste seizoenshelft

De teambegeleiders van de Feyenoord Street League waren dinsdagavond te gast in De Kuip. Tijdens een interessante en leerzame bijeenkomst keken ze samen met de projectcoördinatoren van Feyenoord terug op de eerste seizoenshelft van de spannende straatvoetbalcompetitie.

De teambegeleiders van de dertig teams concludeerden dat sportiviteit centraal stond op de velden in Rotterdam-Zuid en Ridderkerk. Ook werden veel nieuwe onderlinge contacten gelegd tussen de diverse gebieden.

Een ander positief punt van de eerste seizoenshelft waren de vele maatschappelijke bijdragen die de Street League-teams leverden. Zo legden de spelers contacten met ouderen en volwassenen, maar ook met andere kinderen uit de buurt. Daardoor weten steeds meer mensen in de wijk wat de Street League precies inhoudt.

Tot slot werd dinsdagavond ook vooruitgekeken naar de tweede seizoenshelft. De eerstvolgende speelronde is op zondag 5 maart, maar voor die tijd staan er al heel veel andere dingen op het programma.

Zo vindt er woensdag 18 januari een workshop plaats in Pathé De Kuip, waarbij de spelers extra punten kunnen verdienen voor het ‘Geen woorden maar daden’-klassement. Ook is er in de komende periode voor een cursusavond met als thema ‘Maatschappelijke trainer’ en staan ook het trainingskamp en het bekertoernooi weer op het programma. Het belooft dus een mooi begin van 2017 te worden!