Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Woe%20ochtend-29

Tapia opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Peru

Renato Tapia maakt deel uit van de nationale ploeg van Peru voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden. De Feyenoord-middenvelder neemt het met zijn land op tegen Argentinië (vrijdag 7 oktober) en Chili (woensdag 12 oktober). Tijdens de laatste interlandperiode maakte Tapia tegen Ecuador zijn eerste interlanddoelpunt voor Peru.

Ook andere Feyenoorders mogen hopen op een uitverkiezing voor het nationale team. Nicolai Jorgensen behoort tot de voorselectie van Denemarken voor de WK-kwalificatieduels met Polen (zaterdag 8 oktober) en Montenegro (dinsdag 11 oktober), terwijl Simon Gustafson kans maakt om het begin oktober met Jong Zweden op te gaan nemen tegen Jong Estland en Jong Kroatië.

Emil Hansson speelt met Noorwegen Onder 19 van 6 tot en met 11 oktober een minitoernooi in Nederland. Mogelijk treft hij daar Justin Bijlow, die evenals Nigel Robertha tot de voorselectie van Oranje Onder 19 behoort. Naast Nederland en Noorwegen doen ook Roemenië en San Marino mee aan het vierlandentoernooi.