Fanshop
Fanshop
AS3I4922

Supporters zien fit en gretig Feyenoord op laatste open training

Meer dan duizend supporters hebben de spelers van Feyenoord succes gewenst voor de stadsderby tegen Excelsior van aanstaande zondag. Dat deden zij woensdag op Varkenoord tijdens de laatste openbare training van deze week.

Al bij het betreden van het trainingsveld werden de spelers begroet met een luid applaus door de supporters, die in nog grotere getalen dan maandag en dinsdag naar Varkenoord waren gekomen. Zij zagen een vrijwel volledig fitte en gretige selectie aan het werk, die voor de partijspellen in vier teams werd verdeeld. Alleen Sven van Beek ontbrak, terwijl Pär Hansson individueel aan zijn herstel werkte.

 

Wat vinden jullie van de nieuwe coupe van @eljeroelia, Feyenoorders? ?‍♂️?? #training #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Na de training namen de spelers, net als de afgelopen dagen, alle tijd voor handtekeningen en foto’s. Voor de supporters was het de laatste keer dat ze hun helden van dichtbij konden zien. Donderdag geniet de selectie van een rustdag, waarna op vrijdag en zaterdag besloten wordt getraind. De wedstrijd tegen Excelsior wordt zondag om 14:30 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion. 

Een fotoverslag van de woensdagtraining vind je in de galerij. Meer beelden zien van de training? Bekijk dan de stories op het officiële Instagram-account en het officiële Snapchat-account (feyenoord_snap) van Feyenoord.

 

Gretig op weg naar zondag! ? @gustavohamerr @stevenberghuis #training #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op