Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Supporters kunnen keuze doorgeven voor tegemoetkoming

Feyenoord-supporters zijn vandaag (vrijdag) geïnformeerd over de mogelijkheid om hun keuze door te geven als het gaat om tegemoetkoming voor de gemiste thuiswedstrijden dit seizoen.

Als gevolg van coronamaatregelen vanuit de overheid heeft Feyenoord dit seizoen een aantal thuiswedstrijden zonder publiek moeten spelen. Het gaat om de thuisduels met PEC Zwolle, Heracles Almelo, Fortuna Sittard, Ajax en Vitesse, terwijl De Kuip bij de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam slechts voor 1/3 deel gevuld mocht worden.

Omdat seizoenkaarthouders wel recht hadden op het bezoek van deze wedstrijden, kunnen zij een deel van het geld terug krijgen. Dit dienen zij wel aan te geven bij Feyenoord en dat is vanaf nu mogelijk via deze link. Indien er geen actie wordt ondernomen, blijft het restitutiebedrag bij de club.

Feyenoord vraagt seizoenkaarthouders om hun keuze door te geven vóór 15 juni. In dat geval staat het terug te storten bedrag uiterlijk 15 juli op de rekening. Het doorgeven van een keuze is mogelijk tot uiterlijk 15 augustus. Seizoenkaarthouders kunnen ervoor kiezen om het bedrag volledig terug te vragen, maar ook om 50% of 100% bij de club te laten.

Feyenoord waardeert het uiteraard enorm als seizoenkaarthouders (een deel van) het bedrag kunnen missen en niet terugvragen. Ongeacht hun keuze bedankt de club alle seizoenkaarthouders voor hun trouwe steun tijdens het bijzondere seizoen 2021-2022.