Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-ajax-30

Steun Feyenoord in de halve finale tegen AZ!

Veel Feyenoorders kijken er al weken naar uit en Eljero Elia noemde het afgelopen zondag de belangrijkste wedstrijd van het jaar: Feyenoord – AZ. Aanstaande donderdag is het zo ver, dan staat de kraker tegen de Alkmaarders op het programma. De inzet: een plaats in de finale van het bekertoernooi. Help jij mee dat doel te bereiken? Koop een kaartje voor het bekerduel in De Kuip en steun de ploeg van Giovanni van Bronckhorst!

Mede dankzij het legioen werden PEC Zwolle, Ajax en Willem II dit seizoen uitgeschakeld in een uitverkochte De Kuip, terwijl Feyenoord in de vorige ronde op bezoek bij Roda JC Kerkrade achterna gereisd werd door dik duizend supporters. Wil jij er ook aanstaande donderdag bij zijn in de halve finale tegen AZ? Verzeker jezelf dan nu van een plek in het stadion via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Vanaf afgelopen zaterdag geldt vrije verkoop voor Feyenoord – AZ, wat inhoudt dat je geen clubkaart nodig hebt om tickets te bestellen. Per persoon kunnen maximaal vier kaarten voor dit duel worden aangeschaft.

De bekerkraker tussen Feyenoord en AZ begint aanstaande donderdag om 20:45 uur.