Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Stemmen: wie was jouw favoriete speler in november?

Leden van Het Legioen kunnen weer stemmen op de Speler van de Maand. Wie was jouw favoriete speler in de maand november? Laat het hier weten!

Met vier overwinningen en twee keer een gelijkspel bleef Feyenoord ongeslagen in de maand november. Een prachtige Europese thuisoverwinning tegen CSKA Moskou en een zwaarbevochten zege van een strijdlustig tiental tegen Fortuna Sittard sprongen het meest in het oog.

Spelregels
Legioen-leden kunnen twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de beste waren in de afgelopen maand. Onder alle stemmers wordt een gesigneerd thuisshirt verloot. Stemmen op jouw favoriet van de maand november kan nog tot en met dinsdag 15 december. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2020-2021.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden en kans maken op een gesigneerd thuisshirt? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand november.

Nog geen lid van Het Legioen?
Als lid van Het Legioen profiteer je van vele voordelen. Zo krijg je altijd 15% korting in de (online) Fanshop, ontvang je vier keer per jaar Feyenoord Magazine, toegang tot exclusieve evenementen en winacties, een unieke Feyenoord-welkomstbox en nog veel meer! Meld je nu direct aan.