Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
10702120_294546007404627_1031091656697904648_n

Sportieve tweede speelronde

De Feyenoord Street League stond deze week volop in het teken van sportiviteit. In IJsselmonde, Feijenoord en Charlois werd alweer de tweede speelronde afgewerkt. Lees mee hoe de wedstrijden verliepen!

IJsselmonde:
Streetboys – Bivri Bevers
Deze wedstrijd verliep razend spannend. De stand halverwege was 8-4 in het voordeel van de thuisploeg, die uiteindelijk de voorsprong wist uit te bouwen en de tegenstander met 16-8 te verslaan. Voor Streetboys, dat tijdens de vorige speelronde nog niet in actie kwam, betekende dit een prima begin van de competitie.


Prinsendijkers – FC Allstars
Het kersverse team genaamd Prinsendijkers speelde vandaag haar eerste wedstrijd tegen het ervaren FC Allstars. Helaas voor Prinsendijkers waren de bezoekers te sterk. Tijdens deze rustige wedstrijd won Allstars met 1-17. Volgende keer beter, jongens!


FC Sportdorp – FC Beverwaard
Dat FC Sportdorp en FC Beverwaard er zondag een uitermate spannende wedstrijd van maakten, was terug te zien in de uitslag. De bezoekers wisten het duel met één doelpunt verschil te winnen: 10-11. De toeschouwers, die volop aanwezig waren bij deze wedstrijd, werden dan ook niet teleurgesteld. Wij hopen deze positieve uitstraling terug te zien de aankomende weken!


FC Lomba – FC Bivri
De spelers van FC Lomba hadden het zwaar te verduren tijdens deze speelronde; ze verloren thuis met 30-1 van FC Bivri. De wedstrijd verliep verder heel rustig. Nog even trainen jongens! En goed gedaan FC Bivri!


Feijenoord:
FC Boys – Overmaasers
De tweede speelronde in Feijenoord bestond onder meer uit een duel tussen FC Boys en Overmaasers. Deze wedstrijd verliep heel rustig en sportief. De Boys wist een heel mooi eindresultaat neer te zetten door met 17-3 te winnen. Goed gespeeld Boys en de volgende keer beter Overmaasers!


FC Rotterdam – Feyenoord Bikkels
De jongens van FC Rotterdam hebben weer een mooi staaltje voetbal op de mat gelegd tijdens de wedstrijd tegen de Feyenoord Bikkels. Met een einduitslag van 11-2 was het krachtsverschil duidelijk zichtbaar en keerde Feyenoord Bikkels zonder punten huiswaarts. Het was wel een hele spannende wedstrijd.


FC Rijnmond – R-Newt
FC Rijnmond stapte vol goede moed het veld op voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, maar kwam bedrogen uit. De wedstrijd eindigde in een 0-17 overwinning voor R-Newt, dat hiermee haar tweede zege van deze competitie boekte.


Charlois:
Struggle 4 Success – Zuiderteam
Op de Rilland Bathstraat nam het Zuiderteam de aftrap tegen het thuisteam Struggle 4 Succes. Tijdens deze sportieve wedstrijd, waarbij de kwaliteiten van speler Ayoub van de bezoekers niet onopgemerkt zijn gebleven, won het Zuiderteam met 12-7.


FC Sportplaza Girlss – FC Slinge
FC Slinge speelde een uitwedstrijd tegen de meiden van FC Sportplaza Girlss. Deze wedstrijd trok veel bekijks en verliep zeer sportief met een uitslag van 6-10. Wij zien deze teams graag terug aankomende week om de derde speelronde van de Feyenoord Street League af te werken!


Feyenoord Junior – De Nachtegalen
Feyenoord Junior speelde thuis, op het Hijkerveld, tegen De Nachtegalen. Het team van trainer Roberto had z’n zaakjes goed voor elkaar en wist al gauw de wedstrijd naar zijn hand te zetten. Feyenoord Junior won met 17-2 van de Nachtegalen. Volgende keer beter jongens! Graag willen we de vader van Henrik nog even in het zonnetje zetten, hij zorgde voor hele leuke muziek gedurende de wedstrijd.


FC Pendrecht – FC Sportplaza
Ook FC Pendrecht en FC Sportplaza maakten er een sportieve middag van in Charlois. De thuisploeg liet er geen misverstand over bestaan wie de sterkste was en won met 10-1. 
Op de hoogte blijven van de verrichtingen van de teams uit de Feyenoord Street League? Hou dan deze website in de gaten! Tot volgende week!