Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_7134

Spelers zingen ‘Hand in hand’ tijdens Kidspersconferentie

Heel even keken Jan-Arie van der Heijden, Kenneth Vermeer en Bilal Basaçikoglu elkaar donderdagmiddag aan toen hen gevraagd werd om ‘Hand in hand’ te zingen. Maar al snel zette Basaçikoglu het clublied van Feyenoord in, waarna vervolgens alle tachtig kinderen in het Perscentrum van De Kuip luidkeels meezongen met de buitenspeler.

Met het gezang werd al snel de toon gezet voor een gezellige middag, waarop de deelnemers aan het Feyenoord Soccer Camp vragen mochten stellen aan de drie Feyenoorders. De jonge voetballertjes werken deze week bij Feyenoord Soccer Schools op Varkenoord drie dagen aan hun voetbalkwaliteiten. Een logische vraag was dan ook hoe zij net zo goed kunnen worden als de drie Feyenoorders. ‘Keihard trainen, goed naar de trainers luisteren, altijd alles geven en vooral ook genieten wanneer je op het veld staat,’ gaf Vermeer hen als tip mee.

 

Deze drie Feyenoorders hebben het naar hun zin tijdens een kidspersconferentie. Check onze story voor meer updates!  #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Ook kwamen de kinderen te weten dat Vermeer vroeger heeft geturnd, terwijl Basaçikoglu de sport streetdance heeft beoefend en Van der Heijden als kleine jongen op judo zat. ‘Maar toen ik eenmaal oud genoeg was om te gaan voetballen, ben ik meteen op voetbal gegaan,’ verklapte Van der Heijden, die ook veel vragen kreeg over zijn bijnaam “Jan-Scharie”. ‘Ik vind het heel leuk dat supporters me die bijnaam hebben gegeven,’ vertelde de verdediger.

Na afloop van het vragen(v)uur mochten de drie Feyenoord-spelers de beste vraag van de middag kiezen. Ally Haroun werd voor zijn vraag “Hoe was het om voor het eerst in een vol stadion te spelen?” beloond met twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord, die hij met een grote grijns in ontvangst nam.

Meer foto’s en filmpjes van de kidspersconferentie zie je in de Instagram Story op Feyenoords officiële Instagram-account.