Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Seizoenkaarthouders kunnen voor zondag kaart bijkopen voor kinderen

Seizoenkaarthouders die in het bezit zijn van een kaart voor Feyenoord – FC Twente kunnen een kaart bijkopen om komende zondag een kind mee te nemen naar De Kuip. In dit bericht lees je hierover meer informatie.

Alle seizoenkaarthouders die erin zijn geslaagd een kaart te claimen voor zondag, kunnen per geclaimde kaart een kindkaart bijkopen. Een kindkaart kost € 10,- per stuk, heeft geen vak- / rij- of stoelnummer en is ook niet gebonden aan een specifieke toegangspoort. Wel dient het kind plaats te nemen op een stoel naast zijn/haar ouder of begeleider.

Kinderen t/m 12 jaar
Let op: het kind dat meegaat naar het stadion moet geboren zijn na 20 september 2007 en mag dus niet ouder zijn dan 12 jaar. Legitimatie kan worden gevraagd bij de toegangspoorten, misbruik wordt bestraft.

Kaartverkoop start vrijdag
De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 18 september om 9:00 uur en loopt door tot en met zondag 14:30 uur (aanvang wedstrijd). Kindkaarten zijn enkel verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/tickets.

Seizoenkaarthouders tot en met 12 jaar die hebben misgegrepen bij het claimen van een kaart voor zondag én van wie de ouder/begeleider wél een kaart heeft kunnen claimen, kunnen hiervoor contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets.

  • #feytwe