Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Seizoenkaarthouders kunnen kaart claimen voor Sparta-thuis

Feyenoord mag De Kuip voor 1/3 vullen bij de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zondag 6 februari. Seizoenkaarthouders kun vanaf maandagavond 31 januari een kaart claimen. Ben jij seizoenkaarthouder en wil jij deze wedstrijd bijwonen? Neem dan onderstaande informatie goed door.

Claim vanaf 18:00 uur hier jouw kaart.

Het claimen van kaarten is mogelijk vanaf vandaag (maandag 31 januari 18:00 uur) in de officiële Feyenoord Ticketshop. Wees daarom op tijd, want hierbij geldt dat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar is. Alleen seizoenkaarthouders kunnen een kaart claimen en deze kaart is gratis. De voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 2 februari 16:00 uur.

Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs om toegang te krijgen tot het stadion. In De Kuip moet er 1,5 meter afstand worden gehouden tot de andere bezoekers. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht.

Indien er voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op zondag 20 februari weer een beperkt aantal kaarten beschikbaar is, blijft er een mogelijkheid dat opnieuw niet alle seizoenkaarthouders toegang tot de wedstrijd krijgen. Seizoenkaarthouders die geen ticket voor de wedstrijd tegen Sparta hebben kunnen bemachtigen krijgen dan voorrang op het claimen van een kaart voor het duel met Cambuur.

 

  • #feyspa