Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Seizoenkaarthouders kiezen ontwerp seizoenkaart 2022-2023: stem nu!

Het is vanaf nu voor seizoenkaarthouders mogelijk om te stemmen op het ontwerp voor de seizoenkaart van 2022-2023. Op vrijdag 3 juni sluit de stembus om 12:00 uur. Breng dus voor die tijd je stem uit op jouw favoriete ontwerp!

Op de vier varianten komen delen van De Kuip terug. Variant A toont de rand van het dak met op de achtergrond de skyline van Rotterdam. Variant B neemt je mee de catacombe uit vanaf de trap. Variant C laat verschillende onderdelen van een bezoek aan het stadion zien en het laatste ontwerp, variant D, geeft De Kuip vanaf het voorplein weer.

Stemmen
Seizoenkaarthouders hebben een e-mail gekregen met daarin de button naar de stempagina. Op vrijdag 3 juni wordt bekendgemaakt welk ontwerp de meeste stemmen heeft ontvangen en welke kaart dus daadwerkelijk in productie zal worden genomen.

Legioen-pas
Voor leden van Het Legioen geldt dat zij vanaf maandag 7 juni de mogelijkheid krijgen te stemmen op de Legioen-pas. Anders dan voorgaande seizoenen wordt de nummer twee uit de seizoenkaart-verkiezing niet automatisch de Legioen-pas voor komend seizoen. Deze stemming loopt via een aparte stemronde.