Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Schermen en artiesten in De Kuip voor Conference League-finale

Feyenoord speelt op woensdag 25 mei in de Arena Kombëtare in Tirana de allereerste Conference League-finale tegen AS Roma. De club organiseert speciaal voor de supporters in Nederland ‘The Final @ De Kuip’: een evenement in het stadion met vier grote schermen op het veld, waarop de finale live te zien is.

Voorafgaand aan de eindstrijd wordt er een binnenprogramma verzorgd met optredens van verschillende artiesten en dj’s. Wil jij, samen met andere supporters in De Kuip, Feyenoord naar de overwinning juichen? Bestel dan hier je kaarten!

De kaartverkoop loopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,-. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrang voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot dit evenement, maar kunnen uiteraard wel hun eigen plaats met voorrang terugkopen. Deze is gereserveerd vanaf donderdag 12 mei 13:00 uur tot en met dinsdag 17 mei 13:00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen verder geen kaarten bijkopen.

Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf dinsdag 17 mei vanaf 18:00 uur kaarten bestellen voor The Final @ De Kuip. Die dag kunnen leden van het Legioen maximaal één kaart per lidmaatschap bestellen. Junioren Kameraadjes kunnen maximaal twee kaarten per lidmaatschap bestellen.

Voorrang op kaartverkoop?
Wil jij ook profiteren van voorrang op de kaartverkoop? Sluit je dan vóór dinsdag 17 mei om 13:30 uur aan bij Het Legioen via deze link. Naast voorrang op de kaartverkoop profiteer je van vele exclusieve voordelen.

Overige supporters
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op woensdag 18 mei om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Overige supporters kunnen maximaal één kaart per supporter bestellen.

Alle info
Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor The Final @ De Kuip vind je hier.

Zwarthandel
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd of evenement dan ook kaarten buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.