Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

SC Cambuur en FC Utrecht laatste tegenstanders in 2019

Feyenoord reist na een overtuigende 3-1 overwinning op PSV deze week af naar Leeuwarden en Utrecht voor de twee laatste wedstrijden van 2019. Allereerst staat donderdag het bekerduel met SC Cambuur op het programma; op zondag treffen we FC Utrecht in Stadion Galgenwaard.

Bekerwedstrijd in Leeuwarden
Donderdag kan Feyenoord zich opmaken voor een avondwedstrijd (aftrap 20:45 uur) tegen SC Cambuur. De ploeg uit Leeuwarden is op dit moment koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Het winnende team plaatst zich voor de achtste finales en maakt zo nog steeds kans op het winnen van de zilveren dennenappel.

Laatste punten van 2019
Drie dagen na het uitduel in Friesland staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Het gat naar de Domstedelingen is één punt. De ploeg van trainer John van den Brom staat met 29 punten op de vijfde plek en Feyenoord staat na zeventien speelrondes een plek lager op de ranglijst. Vanaf 14:30 uur strijden zij om de laatste punten van 2019.

Volle uitvakken
Feyenoord hoeft het in de twee uitwedstrijden niet alleen te doen, want het team kan tijdens beide duels rekenen op volle uitvakken. De laatste vier trainingen van het jaar vinden achter gesloten deuren plaats, omdat Feyenoord zoals gebruikelijk op de laatste twee dagen voor een wedstrijd besloten traint.