8e2a1ee49aa93bf477f4139cae26a90e_800_600

Samenvatting Feyenoord – sc Heerenveen

Feyenoord boekte zondag een betrekkelijk eenvoudige zege op sc Heerenveen, maar daar zag het in de eerste helft niet naar uit. In een uitverkochte Kuip lag het tempo van beide kanten te laag, met weinig kansen voor beide ploegen tot gevolg. Uiteindelijk was het Ruud Vormer die het duel kort na rust openbrak. Met een schitterende vrije trap liet hij doelman Kristoffer Nordfeldt kansloos en zette hij zijn ploeg op voorsprong. Het doelpunt bleek de opmaat voor een sterke tweede helft van Feyenoord, dat niet meer in de problemen kwam. Lex Immers was na ruim een uur spelen het eindstation van een fraaie aanval, waarmee hij de eindstand op 2-0 bepaalde.

Bekijk hieronder in de videospeler een samenvatting van het competitieduel in De Kuip.