fey-fcu-4

Samenvatting Feyenoord – FC Utrecht

Ondanks een uitstekende eerste helft leed Feyenoord zondag de eerste competitienederlaag van dit seizoen. Gemiste kansen braken de ploeg van trainer Fred Rutten op tegen FC Utrecht, dat wél uiterst effectief was en met een 1-2 overwinning uit De Kuip vertrok. Mitchell Te Vrede zette Feyenoord met zijn derde competitietreffer van dit seizoen nog wel op voorsprong, door een vrije trap van Jordy Clasie op fraaie wijze achter Robbin Ruiter te koppen. Omdat Lex Immers, Tonny Vilhena en ook Te Vrede daarna prima mogelijkheden lieten liggen bleef een grotere voorsprong uit en kon invaller Rodney Antwi – na de eerdere gelijkmaker van Nacer Barazite – diep in de tweede helft het vonnis vellen over Feyenoord.

Bekijk hieronder in de videospeler een samenvatting van Feyenoord – FC Utrecht.