Samenvatting Feyenoord – FC Groningen

Met de 4-0 overwinning op FC Groningen gaf Feyenoord zondag een passend einde aan een succesvolle week, waarin ook Go Ahead Eagles en Standard Luik werden verslagen. De thuiszege was de eerste van dit seizoen in de competitie voor de ploeg van trainer Fred Rutten, die zeer gretig voor de dag kwam in De Kuip. Ondanks het krachtsverschil wist voor rust alleen Colin Kazim-Richards te scoren, na een prima combinatie met Lex Immers. Nadat FC Groningen-verdediger Johan Kappelhof aan het begin van de tweede helft zijn tweede gele kaart had gekregen nam Feyenoord verder afstand van de bezoekers, dankzij de eerste competitiegoal van Immers en een doelpunten van de invallers Jean-Paul Boëtius en Mitchell Te Vrede.

Bekijk hieronder in de videospeler een samenvatting van Feyenoord – FC Groningen.