Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Sam Larsson naar China

Sam Larsson (26) is per direct vertrokken bij Feyenoord en maakt de overstap naar Dalian Professional Football Club. De buitenspeler heeft bij de club uit de Chinese Super League een meerjarige verbintenis getekend. Larsson had bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2021.

De directe overstap van Larsson was nog net mogelijk, omdat de Chinese transferwindow pas later vandaag sluit. Een heel mooie transfersom en een prachtige kans voor de speler maken dat Feyenoord het bod heeft geaccepteerd, ondanks dat de timing niet ideaal is.

Larsson kwam in augustus 2017 over van sc Heerenveen en was in zijn debuutwedstrijd tegen Heracles Almelo direct trefzeker. In zijn eerste seizoen legde Feyenoord beslag op de KNVB Beker. Onlangs passeerde Larsson het fraaie aantal van honderd officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Met de transfer naar China komt er voor hem een einde aan vijfeneenhalf jaar Eredivisie, waarvoor hij in 2014 IFK Göteborg en zijn thuisland Zweden verliet. In totaal speelde Larsson 158 Eredivisiewedstrijden waarin hij 37 keer trefzeker was.

Feyenoord wenst Sam Larsson veel succes in zijn verdere carrière.