Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Vitesse-Feyenoord-20

Ruben van de Velde winnaar 'Voorspel de Uitslag'

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs! Afgelopen weekend de uitwedstrijd tegen Vitesse en de uitslag werd goed voorspeld door… Ruben van de Velde! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Het was een belangrijke wedstrijd voor de Rotterdammers tegen de ploeg van trainer Henk Fräser. Er kon dit weekend een grote stap gezet worden richting het kampioenschap, maar dan moest er wel gewonnen worden. Door twee goals van onze topscorer Nicolai Jörgensen gebeurde dat ook: 2-0! Dat betekent dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst bovenaan de ranglijst blijft en zelfs de voorsprong op de nummer twee vergroot. Concurrent Ajax verloor bij PSV waardoor het verschil in de Eredivisie nu vier punten is! Groot feest en al helemaal bij Ruben van de Velde. Hij voorspelde de uitslag van deze wedstrijd goed en wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Ben jij dit keer niet de winnaar? Niet getreurd! Voorspel nu via deze link de uitslag van de volgende wedstrijd: het kampioensduel tegen Excelsior op zondag 7 mei om 14:30 uur. Wie weet ben jij dan de winnaar! Maar eerst de bekerfinale komend weekend!