Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Road to Tirana: Slot met 26 spelers naar Lagos

Feyenoord reist met een gezelschap van 26 spelers af naar Lagos voor een trainingskamp ter voorbereiding op de Europa Conference League-finale. Justin Bijlow behoort ook tot de selectie van hoofdcoach Arne Slot.

Bijlow werkt hard aan zijn herstel en zet die werkzaamheden voort in Portugal. De doelman liep in het Conference League-duel met FK Partizan een blessure op en is op de weg terug. Naast Bijlow stappen ook zijn collega-keepers Ofir Marciano, Valentin Cojocaru, Tein Troost en Devin Remie in het vliegtuig.

Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Reiss Nelson lieten afgelopen zondag het thuisduel met FC Twente (uit voorzorg) aan zich voorbijgaan vanwege fysieke klachten, maar reizen eveneens met Feyenoord naar de Portugese badplaats. Dat geldt ook voor Orkun Kökcü, die zich in De Kuip voortijdig liet vervangen tegen de Tukkers.

De overige lijst met bekende namen wordt aangevuld met jongeling Nesto Groen. De spits van Feyenoord Onder 18 sluit voor het eerst aan bij een trainingskamp van de hoofdmacht. Feyenoord vertrekt woensdagmiddag naar Lagos en traint daar tot en met zaterdag, in aanloop naar de Conference League-finale tegen AS Roma op woensdag 25 mei.

Volledige selectie Feyenoord:

1. Justin Bijlow
16. Valentin Cojocaru
21. Ofir Marciano
49.
Tein Troost
51. Devin Remie
2.
Marcus Pedersen
3. Lutsharel Geertruida
4. Marcos Senesi
5. Tyrell Malacia
6. Jorrit Hendrix
7. Luis Sinisterra
9. Alireza Jahanbakhsh
10. Orkun Kökcü
11. Bryan Linssen
13. Philippe Sandler
14. Reiss Nelson
17. Fredrik Aursnes
18. Gernot Trauner
19. Cole Bassett
23. Patrik Wålemark
25. Ramon Hendriks
26.
Guus Til
28. Jens Toornstra
32. Denzel Hall
33. Cyriel Dessers
64. Nesto Groen