Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord%20Museum

Reserveer nu een Mindervaliden Tour

Ben je een rolstoelgebruiker of slecht ter been en wil je graag De Kuip bezoeken? Reserveer dan nu een Mindervaliden tour.

Deze rondleiding is speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en supporters die slecht ter been zijn. De rondleiding duurt zestig minuten, voert je langs de meest bijzondere plekken in het stadion en sluit alleen de niet te bereiken plekken van het stadion uit. Hierdoor is een optimaal bezoek aan De Kuip gegarandeerd en is er zelfs ruimte om bij verschillende plekken extra tijd te spenderen. Op deze plekken zal de rondleider die de tour begeleidt de meest bijzondere verhalen over de historie van Feyenoord en De Kuip vertellen. 

Nieuwsgierig? Twijfel niet en reserveer vandaag nog deze bijzondere tour door De Kuip! Wij adviseren vooraf online te reserveren in verband met het beperkte aantal plekken per rondleiding. De starttijden van de rondleiding zijn elke donderdag om 11:00 uur. Reserveren kan via https://www.dekuip.nl/rondleiding-en-museum/feyenoord-rondleidingen/mindervaliden-tour