Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Marbella%20training16

Regenachtige start voor Feyenoord in Marbella

Onder regenachtige omstandigheden heeft Feyenoord dinsdagmiddag de eerste training afgewerkt van het trainingskamp in Marbella. Ondanks de lichte regen waren de velden van het Marbella Football Center uitstekend bespeelbaar, zo constateerde Giovanni van Bronckhorst tevreden.

Feyenoords hoofdtrainer zag eveneens dat tijdens de eerste oefensessie op Spaanse bodem alle 28 spelers zich lieten zien op het trainingsveld. Nadat gezamenlijk de eerste loopjes, rondo’s en pass-trapvormen van het trainingskamp waren afgewerkt, speelden 22 spelers tot slot een groot partijspel.

De van een kruisbandblessure herstelde Eric Botteghin deed de volledige training mee met de groep. Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps, die deze week na langdurige blessures weer zijn aangesloten bij de selectie, lieten het partijspel nog even aan zich voorbij gaan.

Na zo’n anderhalf uur zat de eerste training erop en stapten spelers en staf de bus in naar het hotel. Woensdag keren ze terug op het Marbella Football Center, waar zowel ’s ochtends als ’s middags zal worden getraind. Beide oefensessies zijn besloten en dus niet toegankelijk voor pers en publiek. 

Volg #FeyenoordinMarbella
Wil je Feyenoord op de voet volgen in Marbella? Op de officiële kanalen van de club op TwitterInstagram en Facebook en via de officiële Feyenoord App verschijnen dagelijks foto’s, filmpjes en andere updates vanaf het trainingskamp.