Fanshop
Fanshop
2f1b259ca8fa245bc70fe6b0b95e0b3c_740_0

Puntenverlies Shakhtar en Napoli, City blijft winnen

Feyenoord is in Groep F van de Champions League gekoppeld aan Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Feyenoord.nl zet gedurende de groepsfase na elke speelronde de prestaties van de tegenstanders op een rij.

Shakhtar speelt gelijk in topper
Voor Shakhtar Donetsk, dat op woensdag 1 november Feyenoord ontvangt, stond zondagavond de topper tegen de grootste concurrent Dinamo Kiev op het programma. Door een 0-0 gelijkspel hield de koploper de tegenstander uit de hoofdstad op een afstand van zeven punten, al heeft Dinamo nog wel een wedstrijd tegoed.

Eerste puntenverlies Napoli
Napoli leed in de negende speelronde het eerste puntenverlies in de Serie A. In de thuiswedstrijd tegen Internazionale kwamen de Napolitanen niet verder dan 0-0. Daardoor verkleinde nummer twee Juventus het gat naar twee punten.

City verstevigt koppositie
Manchester City won zaterdag eenvoudig van Burnley (3-0) en zag concurrent Manchester United verliezen. Daardoor staat de ploeg van Pep Guardiola nu vijf punten los in de Premier League. De 1-0 van Aguero, een strafschop, was zijn 177ste doelpunt in dienst van Manchester City. Daarmee evenaart de spits het clubrecord van Eric Brook.