Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Programma Open Dag: Feyenoord Festival bekend!

Het programma voor de Open Dag op zondag 16 juli is bekend. Heb jij je ticket al besteld en wil je meer lezen over het programma en de activiteiten tijdens deze gezellige dag? Lees dan verder.
Voetbalshow in de Kuip 
In De Kuip organiseert Feyenoord een mooie show. Vanaf 11:00 uur kun je alvast plaatsnemen voor de warming-up. Hier worden door Bootsy Paul en DJ T-Style lekkere Feyenoord-hits gedraaid met op de schermen de onvergetelijke beelden van het afgelopen seizoen. Vanaf 14:00 uur begint de voetbalshow, waarin presentators Sander de Kramer en Qucee je meenemen in een gezellig programma vol optredens en leuke verrassingen. We hebben drie Feyenoord-helden uitgenodigd om een leuk spel te spelen, waarbij het publiek kans maakt op een mooie prijs. 

De dag draait natuurlijk om het presenteren van de Feyenoord-teams. Peter Houtman verzorgt de presentatie van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1. Natuurlijk sluiten we dit jaar ook af met de nieuwe spelers in de Feyenoord-helikopter. 

Het programma 
11:00 uur - Opening poorten festivalterrein & start buitenactiviteiten 
11:00 uur - Warming up in De Kuip 
14:00 uur - Start voetbalshow in De Kuip 
14:40 uur - Presentatie Feyenoord Vrouwen 1 
15:10 uur - Presentatie Feyenoord 1 
15:30 uur - Einde voetbalshow in De Kuip 

Buitenprogramma
Binnen de hekken van De Kuip zijn er talloze leuke activiteiten tijdens het Feyenoord Festival. Wat meteen opvalt, is het Prijsvrij Vakanties Reuzenrad. Vanaf hier heb je een perfect uitzicht op alle festiviteiten. Neem deel aan sportieve activiteiten zoals het voetbalparcours, of maak een unieke foto met de Kampioensauto of de kampioensschaal. Heb je zin om te dansen? Kom dan naar de Heineken Silent Disco en kies de DJ die jouw favoriete nummer draait. Breng ook zeker een bezoek aan de Feyenoord-bioscoop en bekijk de documentaire 'Captain' over Kökcu. Kortom, er is voor alle bezoekers, jong en oud, meer dan genoeg te beleven. Een overzicht van alle activiteiten vind je terug op de plattegrond
 
Klik voor meer informatie.
  • Open Dag