Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Augustus: Feyenoord zeker van vier thuisduels

Met augustus is voor Feyenoord de maand aangebroken waarin het echte werk weer gaat beginnen. Zondag begint de Eredivisie, terwijl vier dagen later ook het Europese seizoen van start gaat.

Feyenoord speelt in augustus sowieso vier thuiswedstrijden, te beginnen aanstaande zondag tegen stadgenoot Sparta Rotterdam. Daar kan nog een vijfde bijkomen, indien het team van trainer Jaap Stam zich ten koste van Dinamo Tbilisi plaatst voor de play-off ronde van de Europa League. Op donderdag 8 augustus staat Feyenoord in De Kuip voor het eerst tegenover de Georgiërs. De return is een week later en begint om 19:00 uur Nederlandse tijd (21:00 uur lokale tijd).

In de Eredivisie komen behalve Sparta ook FC Utrecht en AZ deze maand nog naar De Kuip. De enige uitwedstrijd in eigen land wordt gespeeld op zondag 11 augustus, als Feyenoord op bezoek gaat in Heerenveen.

Kom naar De Kuip!
Feyenoord gaat natuurlijk voor een succesvolle start van het seizoen en kan daarbij alle steun gebruiken. Kan het team op jou rekenen in de eerste thuiswedstrijden? Bestel dan hier je kaarten!

 

  • #feyspa
  • #feyaz
  • #feyutr