Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
3b0fc32b5eb71be1f264945d41545c4e_2000_2000.jpg

Prijzenregen in september voor Santiago Gimenez

Santiago Gimenez heeft in september niet één, niet twee, maar drie persoonlijke prijzen bij mogen schrijven. De Mexicaan verdiende eerder deze maand de titel Eredivisie Speler van de Maand, waarna het legioen hem ook verkoos tot Speler van de Maand. Vandaag is daar een derde beloning bijgekomen: zijn treffer tegen Ajax kwam als winnaar uit de bus in de strijd om de titel Goal of the Month September.

Voor de huidige topscorer van de Eredivisie is het de vierde persoonlijke titel van het seizoen. Ook in augustus verkozen de Feyenoord-supporters hem tot Speler van de Maand. De immens populaire spits heeft al twaalf doelpunten op zijn naam staan in de competitie en springt daarmee duidelijk bij het publiek in het oog. 

September
De maand september betekende zeven treffers voor Gimenez. Zijn doelpuntenreeks begon uit tegen FC Utrecht, waar zijn naam twee keer op het scorebord verscheen. Opgevolgd door een treffer in het thuisduel met sc Heerenveen. De meeste aandacht verwierf hij met zijn hattrick in de Klassieker, een niet eerder vertoonde prestatie in Amsterdam. De maand werd afgesloten met een doelpunt tegen Go Ahead Eagles in De Kuip.

Mexico
Op dit moment is de topschutter met het nationale elftal van Mexico op pad. De Mexicanen oefenen op zondag 15 oktober tegen Ghana en vervolgens op woensdag 18 oktober tegen Duitsland.

  • Doelpunt van de Maand