Fanshop
Fanshop
Training%20marbela%2011-01-2018-45

Plezier en prestatie hand in hand op donderdagsessie

Stevige duels, maar ook veel lachende gezichten. De donderdagtraining in Marbella was er één waarbij plezier en prestatie hand in hand gingen.

Rond kwart over elf meldde de selectie zich op het Marbella Football Center voor de vierde oefensessie van het winterse trainingskamp. Na de warming-up werd de intensiteit verhoogd tijdens een aantal pass- en trapvormen en een positiespel. Het hoogtepunt van de training was het partijspel, waarbij er tot het uiterste werd gestreden om de winst.

De door assistent-trainer Jean-Paul van Gastel aangekondigde winnende goal werd uiteindelijk gemaakt door Jean-Paul Boëtius, die daarna werd bedolven onder zijn enthousiaste teamgenoten. Vervolgens werd de clubfotograaf opgezocht, die zorgde voor de traditionele ‘winning team’ foto.

 

W I N N I N G T E A M! ????? ? #feyenoordinmarbella?? #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Met een ontspannen partijtje voetvolley werd de enige training van de dag afgesloten. Donderdagmiddag hebben de spelers vrijaf gekregen van trainer Giovanni van Bronckhorst. Vanavond staat voor hen een meet & greet op het programma met de Feyenoord Business Club, die donderdagochtend met een delegatie is gearriveerd in Marbella.

Volg #FeyenoordinMarbella
Meer beelden en updates van de reis en het verblijf en de trainingen van Feyenoord in Marbella zijn uiteraard te zien op de officiele social mediakanalen van de club. Mis niets en volg het team op de voet via TwitterInstagram (check ook Instagram Stories) en Facebook.