Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
standaardaffiche_website_FEYEXC

Oudste Kameraadjes gratis naar Rotterdamse derby

Feyenoord krijgt bij het begin van het seizoen direct veel steun van de leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Zo was de Kameraadjeswedstrijd van aanstaande zondag was binnen enkele uren uitverkocht, waardoor duizenden kinderen de ploeg zondag zullen toejuichen tegen FC Twente. Ook bij de tweede thuiswedstrijd van het seizoen, op zaterdag 27 augustus (19:45 uur) tegen Excelsior, kan Feyenoord rekenen op vele jonge toeschouwers.

Activiteiten rondom De Kuip
De Rotterdamse derby is namelijk gratis te bezoeken door de Junioren, de Kameraadjes in de leeftijdscategorie twaalf tot en met veertien jaar. Rondom het duel worden voor de Feyenoord-supporters uit deze leeftijdsgroep diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunnen ze hun voetbalkwaliteiten laten zien bij een interactieve voetbalmuur en is er een bijzondere fotoactiviteit. Ook krijgen alle Kameraadjes bij het betreden van De Kuip een speciale Kameraadjes-vlag, zodat iedereen kan zien waar de jonge Feyenoord-supporters zich bevinden.

Bezoek een avondwedstrijd met leeftijdsgenoten
De derby tussen Feyenoord en Excelsior is het eerste evenement dat exclusief door Kameraadjes uit de hoogste leeftijdsgroep te bezoeken is. Deze actie rondom deze avondwedstrijd is speciaal georganiseerd voor Junioren en is dus iets anders dan de Kameraadjeswedstrijden. Het exclusieve evenement met leeftijdsgenoten is een onderdeel van de leeftijdssegmentatie die sinds dit seizoen is aangebracht binnen de Feyenoord Juniorclub. De Kameraadjes zijn onderverdeeld in Mini’s (0-2 jaar), Puntertjes (3-7 jaar), Pupillen (8-11 jaar) en Junioren (12-14 jaar). Kinderen uit iedere groep profiteren van voordelen die aansluiten bij hun leeftijd en interesses.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Feyenoord - Excelsior start op woensdag 10 augustus 2016 om 09:00 uur. Junioren krijgen een e-mail met informatie om de gratis kaart te verzilveren. Per Kameraadje kunnen maximaal twee extra kaarten worden gekocht. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Word dan nu lid en ontdek alle voordelen. Als je nu lid wordt ontvang je gratis het Feyenoord Doeboek.