Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
201708_CL_visual_fey_shakhtar

Opstelling Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk

Bart Nieuwkoop, Sven van Beek en Nicolai Jørgensen staan dinsdagavond aan de aftrap van de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Van Beek is de vervanger van Renato Tapia, die kampt met een hamstringblessure. Bart Nieuwkoop speelt in plaats van Sofyan Amrabat, die op zijn beurt Jens Toornstra vervangt op het middenveld. Voor Nieuwkoop worden het zijn eerste officiële speelminuten van dit seizoen.

Door de basisplaats van Jørgensen verhuist Jean-Paul Boëtius naar de linksbuitenpositie en moet Sam Larsson genoegen nemen met een plaats op de bank. 

Feyenoord – Shakhtar Donetsk
Aftrap: 20:45 uur
Scheidsrechter: Undiano Mallenco (Spa)

Opstelling Feyenoord: Jones; Nieuwkoop, Van Beek, St. Juste, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jorgensen en Boëtius.
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Nelom, Toornstra, Basaçikoglu, Larsson en Kramer.

Opstelling Shakhtar Donetsk: Pyatov; Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily; Fred, Taison, Stepanenko; Marlos, Ferreyra en Bernard;
Wisselspelers Shakhtar Donetsk: Shevchenko, Kocholava, Patrick, Zubkov, Azevedo, Kovalenko en Leschuk. 

Volg Feyenoord – Shakhtar Donetsk

Feyenoord wordt dinsdag gesteund door een uitverkochte Kuip. Zit jij niet in het stadion? Volg dan alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Instagram en Facebook (hashtag #feysha) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op Veronica.