Fanshop
Fanshop
IMG_9330

Opstelling Feyenoord tegen PSV

Ridgeciano Haps, Kevin Diks en Jens Toornstra keren voor de wedstrijd tegen PSV terug in de opstelling van Feyenoord, waar Michiel Kramer opnieuw de spits is. Sofyan Amrabat, Jeremiah St. Juste en Miquel Nelom, die tegen Manchester City nog aan de aftrap stonden, nemen weer plaats op de bank.

Voor Haps is het zijn eerste wedstrijd sinds hij eind augustus tegen Willem II geblesseerd raakte aan zijn enkel. Ook Bilal Basaçikoglu keert na enkele weken afwezigheid weer terug in de selectie. De aanvaller begint op de bank.

PSV – Feyenoord
Aftrap: 16:45 uur
Scheidsrechter: Kuipers

Opstellingen

Opstelling Feyenoord: Jones; Diks, Botteghin, Van der Heijden, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Kramer en Boëtius
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Ten Hove, St. Juste, Nelom, Tapia, Amrabat, Larsson, Basaçikoglu, Hansson en Vente.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimiat, Schwaab, Brenet; Van Ginkel, Hendrix, Pereiro; Bergwijn, De Jong en Locadia. 
Wisselspelers PSV: Room, Van Osch, Luckassen, Lammers, Ramselaar, Rigo, Rosario, Maher, Gudmundsson, Paal en Obispo.

Volg PSV – Feyenoord

Feyenoord wordt zondag in Eindhoven gesteund door ruim 1.500 supporters in het uitvak. Ben jij niet in het Philips Stadion? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram (hashtag #psvfey) of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.