Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Open Dag in vernieuwde vorm op zondag 16 juli

De Open Dag vindt dit jaar plaats op zondag 16 juli. Het traditionele evenement wordt deze keer georganiseerd in een vernieuwde vorm: het Feyenoord Festival. Wat supporters mogen verwachten is een dag vol activiteiten voor jong en oud, een leuke show en uiteraard de presentatie van zowel Feyenoord 1 als Feyenoord Vrouwen 1. 

Ook op het Feyenoord Festival mag de welbekende helikopter natuurlijk niet ontbreken. De nieuwe aanwinsten worden geheel volgens traditie ook dit seizoen vanuit de lucht afgezet op de middenstip van De Kuip. Daarnaast volgt er een bijzondere presentatie van de kampioenen van het afgelopen seizoen; hoe precies blijft nog even een verrassing.

Voorafgaand aan de spelerspresentatie hoef je je tijdens het Feyenoord Festival allerminst te vervelen. In en rondom het stadion worden tal van activiteiten opgezet, wat vermaak biedt aan jong en oud. Verder wordt er ook een horecaplein ingericht en uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden om Feyenoord-merchandise te kopen.

Gratis tickets
Het bezoeken van de Open Dag blijft zoals elk jaar gratis. Wel heb je bij deze editie een ticket nodig om toegang te krijgen tot het evenement. Gedurende de dag zal er een constante in- en uitstroom van bezoekers zijn. Uit veiligheidsoverwegingen geldt er een maximum capaciteit en zal de regel ‘vol is vol’ worden gehanteerd. We raden je dus aan om op tijd te komen als je het Feyenoord Festival wil bijwonen. Tickets kun je gratis bestellen in de Online Ticketshop.

Trainen als een Feyenoord-speler?
Feyenoord Soccer Schools organiseert trainingen op Varkenoord. Zo kunnen supporters in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar die dag met verschillende techniek,- partij,- en spelvormen trainen als een echte Feyenoord-speler. Inschrijven kan vanaf maandag 26 juni.

Kijk voor meer informatie en updates over het programma van het Feyenoord Festival op www.feyenoord.nl/open-dag.