Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Sophiawedstrijd Feyenoord – ADO brengt €36.322,53 op

Rond de jaarlijkse Sophiawedstrijd, dit seizoen thuis tegen ADO Den Haag op 15 september 2019, is een bedrag van €36.322,53 opgehaald. Het bedrag werd opgehaald door een collecte en een speciale SMS-actie en is dit jaar bestemd voor een speciale Feyenoord-hoek in het Sophia Kinderziekenhuis.

In deze hoek wanen de kinderen zich even in De Kuip tijdens hun verblijf in het ziekenhuis: een stukje stadion wordt naar het ziekenhuis gebracht. Er worden onder meer echte stoelen uit De Kuip geplaatst en er zullen zelfs enkele items uit het Feyenoord Museum naar het Sophia verhuizen.

‘De hoek moet een plek worden waar de kinderen even vergeten dat ze in een ziekenhuis zijn. Ze kunnen er spelletjes spelen, Feyenoord-filmpjes kijken én natuurlijk wekelijks de wedstrijden van Feyenoord zien,’ vertelt Annelies Blom van het Sophia Kinderziekenhuis. ‘We hebben deze week de eerste schetsen besproken met de decorbouwer die met dit project aan de slag gaat. Hopelijk kunnen we de hoek onthullen in het voorjaar van 2020, wanneer de selectie het Sophia komt bezoeken.’

De komende maanden zal Feyenoord met regelmaat een update geven van de bouw van de Feyenoord-hoek in het Sophia Kinderziekenhuis. Houd hiervoor de clubkanalen in de gaten.