Fanshop
Fanshop
fey-ajax-46

Ook thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo uitverkocht

De laatste thuiswedstrijd van Feyenoord van dit kalenderjaar in de competitie is volledig uitverkocht. Voor het duel met Heracles Almelo op zondag 6 december aanstaande (aanvang 14.30 uur) is via de club geen kaart meer verkrijgbaar, waardoor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst ook dan zal aantreden in een stampvol stadion.

Aan de reeks uitverkochte thuiswedstrijden op rij lijkt geen einde te komen. Van de seizoensouverture tegen FC Utrecht op 8 augustus tot en met de laatste competitiewedstrijd in De Kuip van 2015: telkens is er sprake van een uitverkocht huis. Ook voor de KNVB bekerduels met PEC Zwolle en Ajax werd elke beschikbare kaart verkocht.

Dankzij de bekeroverwinning op Ajax plaatste Feyenoord zich voor de achtste finales van het toernooi, waarin het is gekoppeld aan Willem II. Het duel met de Tilburgers wordt op donderdagavond 17 december gespeeld in De Kuip. Voor supporters de laatste kans om de ploeg dit kalenderjaar in eigen huis aan het werk te zien! Alle informatie over de kaartverkoop voor deze bekerwedstrijd lees je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

viagogo
Heb je nog geen kaart voor Feyenoord – Heracles Almelo, maar wil je de wedstrijd wel bezoeken? Via viagogo is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het competitieduel met Heracles. Kijk voor meer informatie en het kopen of verkopen van kaarten op www.viagogo.nl/feyenoord