Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
vaderdag3-1

Onvergetelijke vaderdag in De Kuip

Vele Feyenoord-supporters stapten ooit aan de hand van hun vader voor het eerst De Kuip binnen en raakten zo verkocht aan de club van rood en wit. Zondag waren de rollen omgedraaid in het stadion, waar vele kinderen van de gelegenheid gebruik hadden gemaakt om hun vader in het kader van vaderdag te verrassen met een voetbalclinic van Feyenoord Soccer Schools, onder leiding van oud-Feyenoorders Mike Obiku, Peter Barendse, Robin Nelisse en Marchanno Schultz.

Het arrangement was met in totaal honderd vaders en honderd kinderen, verdeeld over twee sessies, een groot succes. Het programma begon met een ontbijt of lunch en een welkomstwoord van Peter Houtman. Zowel de vaders als de kinderen konden bijna geen hap door hun keel krijgen, omdat ze stonden te popelen om het veld op te gaan.

Na de maaltijd konden de deelnemers via de spelerstunnel het veld betreden, terwijl ondertussen het ‘Hand in hand’ werd gedraaid. De opkomst was voor vele vaders en kinderen het eerste kippenvelmoment van de dag.

De clinic van circa anderhalf uur bestond uit zes onderdelen, waarmee pas gestart werd na een uitgebreide warming-up. Alle deelnemende teams (bestaande uit een vader en een kind) kregen na afloop een certificaat uitgereikt, wat het slot betekende van een dag om niet snel te vergeten.