Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Soccer%20Camps

Ontwikkel deze zomer je talent bij Feyenoord Soccer Schools

De zomervakantie komt dichterbij en dat betekent dat ook de Feyenoord Soccer Camps voor de deur staan! Wil jij deze zomer trainen als een echte Feyenoord-speler en je talent ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor een van de Feyenoord Soccer Camps, voordat er geen plaats meer is.

Inmiddels hebben al meer dan 500 jongens en meisjes tussen de 6 en 16 jaar zich opgegeven voor een van de elf twee- of driedaagse voetbalkampen. Daarvan vinden er vier plaats op Varkenoord (het trainings- en opleidingscomplex van Feyenoord) en zeven bij amateurclubs in verschillende regio’s. Bekijk hier het overzicht van alle locaties en de beschikbare plaatsen.

De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy, de internationaal geroemde jeugdopleiding van Feyenoord. Hoofdtrainers Ben Wijnstekers, Mike Obiku en Ulrich van Gobbel hebben veel zin om komende zomer te werken aan de voetbalkwaliteiten van alle deelnemers. Doe je mee, dan krijg je een gloednieuw trainingstenue van adidas, een Feyenoord-bal en een persoonlijk deelnamecertificaat. Daarnaast wordt, net als bij de Feyenoord-spelers, iedere dag gezorgd voor een lunch en voldoende drinken.

Meer informatie over de Feyenoord Soccer Camps vind je hier